Część!!
Jeżeli chodzi o dresingi to najlepiej stosować z firmy Folwak - dresing o nazwie Remulada, oczywiście dodatkowo jest zainwestować w dobry ketchup, lecz nie ma co szaleć z ceną. Co do bułek hot dog to ja mam taki układ że wiedzą już jaki format bułki mają mi robić i bezpośredni do nich dzwonie wtedy gdy kończą mi się zapasy, pamiętaj że takie pieczywo możesz mrozić co nie naciągnie Cię na straty, również możesz domówić z piekarnią aby zabierała od Ciebie towar który nie sprzedaż a dla nich to i tak jest ok bo sprzedadzą go jako bułka tarta, lub jakiejś firmie która np. produkuje pasztety. Ja zaczynając przygodę z własnym biznesem byłem na ryczałcie, lecz chcąc rozwijać się i otwierać kolejne placówki musiałem wejść w Vat. Może pomyśl o czymś innym np własna budka z fast fudem, czy jakaś własna placówka gdzieś w uczelni, pamiętaj że najważniejsze jest to abyś miał zawsze stałą liczbę klientów a biznes wtedy wypali i przyniesie dochody. Wóżek do hot dogów jest ok. i to nad morzem czy na różnego typu imrezach masowych może być dobrym strzałem, lecz pamiętaj że jest okres zimowy i też trzeba zarabiać, a tu przydałaby się własne miejsce z którego zawsze byś czerpał dochody. służe pomowco i pozdrawiam!!