Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,30 zł , zmiana od tamtej pory: -33,45%

Re: wieczorne przemyślenia przy rudej z colą cz 3

Dzięki za odpowiedź. widzę że targają Tobą spore emocje, ale to dobrze, często to znak że komuś bardzo zależy. Na wstępie: nie każdy sceptyk to troll. Ale jeśli ktoś po 30 razy dziennie pisze „będzie spadek” „kurs w dół”, „nic z tego nie będzie”, używa manipulacji i kłamstw które podlegają pod paragraf a następnie przychodzi samozwańczy adwokat i jednostronnie rzuca teksty o pijanych wizjach i obraża ludzi, którzy po prostu widzą potencjał inwestycji w spółkę to powiedz jak zdołasz to nazwać? Piszesz o „fantazjach po alkoholu” pozwól, że się uśmiechnę. Mam prawo pisać w swoim stylu, nawet jeśli jest lekko nocny i okraszony rudą z colą ;) Co do faktów: ponad 730 000 zapisów na wishliście, Discord z 50k aktywnych użytkowników, filmy z setkami tysięcy wyświetleń, organiczne pytania o porty konsolowe, duże zainteresowanie graczy. A czy to się przełoży na wynik? Tego nikt nie wie. Ale można próbować sondować to zainteresowanie, analizować potencjał , a nie tylko marudzić i siać strach. Czy mam wizję? Owszem. Czy jestem zafiksowany? Tylko jeśli zafiksowanie to synonim słowa „świadomy inwestor z długim horyzontem”. Nie jestem od tego, by kogokolwiek przekonywać. Ale mam prawo do głosu tak samo jak Ty. I jeszcze jedno: nie kupiłem akcji po „nagonce”. Widzę, że wielu nowych ludzi się tu pojawiło, część może faktycznie liczy na szybki zysk ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Skoro budujesz tezę, że wielu inwestorów kupiło akcje po hurraoptymistycznych wpisach, to wypadałoby też wspomnieć o drugiej stronie medalu czyli o tych, którzy sprzedali za bezcen lub całkowicie zniechęcili się do spółki przez intensywną kampanię kłamstw i manipulacji prowadzoną przez naganiaczy spadkowych. Na szczęście ich akcje odebrał świadomy, silniejszy kapitał. Ale czy ich manipulacji nie widzisz? Takich strat wizerunkowych dla spółki już nie liczysz? Czy te decyzje nie zostały zmanipulowane? Twierdzisz że tylko w odwrotnym kierunku? Dyskutowanie jest czymś naturalne na forum inwestycyjnym dedykowanym konkretnej spółce. Jeśli czujesz się urażony moim stylem -trudno. Piszę od siebie, szczerze. A przy okazji, może odpowiesz, dlaczego cała trollownia milczy jak makiem zasiał od piątku 17:00? I tak jak pisałem wcześniej każdy ma swój rozum i swój portfel. A rynkiem i tak ostatecznie rządzą wyniki i cierpliwość, a nie złośliwość anonimowego użytkownika. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMFACTOR 0,53% 7,52 2025-10-10 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.