Witam kolegów.
Fajnie poczytać merytoryczne wypowiedzi, szanuję, w moim odczuciu jedyna spółka na której forum można tego uświadczyć xD, wbijam czasem tutaj choć się prawie nie udzielam to dziś pozdrowiam kolegów, jeśli chodzi o pszczółkę to juz nie mam ale zaczynam myśleć o zakupach. Na tych poziomach nie widzę wielkiego zagrożenia, skupowałem ją w granicach 2,3 - 2,6 przed wakacyjnym wybiciem i wyszedłem 3,7 - 4 także ja jestem z niej zadowolony xD, Jeśli chodzi o mój portfel to przyznam że wyszedłem w piątek z Invention, mialem średnią 1zł także zarobiłem, Trzymam trochę Softa, ale malutko, EUROCASH ciężka sprawa, udało mi się jakieś kilka % zarobić na dwóch podbitkach ale to ciągle spada, przy 14,xx, jest opór i widać zaczyna się wypłaszczać, myślę że te poziomy są bezpieczne ale z drugiej strony kto wie, mam trochę IPF tam podobna sytuacja 2,75 wydawało się dnem a po ostatniej podbitce na 3,5 zwaliło się na historyczne minima 2,29, mam średnią 2.6 także nie narzekam, myślę ze w niedługim czasię będzie podbitka w okolice 3zł, mam sporą pozycję na SEVENET i PROMISE, w ciągu ostatniego pół roku udało mi się 3 razy zarobić na ich podbitkach ładne kilkadziesiąt % na każdej, na rocznym wykresie na ciągłej wzrostowej, SEVENET masa nierozliczonych projektów dla banków, które mogą być rozliczone w QIII albo QIV, PROMISE umowa z microsoftem i wiele innych... do poczytania. Licze na jeszcze jedną korektę SOFTA przed raportem i dobranie. W sumie to liczę na ładne raporty na SOFT SEVENET i PROMISE i rozegranie pod to. Z gamingiem ciężka sprawa, wszystko zależy od Cyberpunka i od tego co się z CDR zadzieje. Gratuluję ALLEGRO, ładnie dziś zagrało ;)