Reznor, ja już pier... to forum. Nie będę się tłumaczył, że nie jestem wielbłądem bezustannie. Jak nie rozumiom, że akcje kupione po ok 2zł, wywalone częściowo po ok 3zł, dają w efekcie uśrednioną cenę zakupu na poziomie ok. 1 zł - to niech wracają do podstawówki.
Słuchaj, w sprawie jutrzejszej 4Massy, to:
Wypowiem się tylko technicznie. Dwa ostatnie dni pokazały wolumenowy hype, nieprzeciętny wręcz.
Najbliższe duże wsparcie znajduję się na 1.27 i zostało obronione. Dodatkowo na 1,11 znajduje się 1,236 Fibo, więc powinno to wytrzymać gdyby chcieli zyski realizować. Natomiast w piątek pojawiła się szpila, i może być początkowo chęć załatania tej luki. Uważam, że jest szansa na powrót co najmniej w okolice 2.0-2.14. Jeśli jutro byłyby wzrosty, to jest szansa że 15MA przetnie setkę i 45MA. Spółka pozwala się załadować w zasadzie z każdą możliwą kasą.
*UWAGA: to nie jest rekomendacja, nic nie sugeruję, nie namawiam. Nie kupujcie matołki, bo to szybka spółka i nie dacie rady wyskoczyć w porę, a później będziecie się mnie czepiać. Nie kupować 4Mass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - sorry Reznor, to nie do Ciebie :).
Co do Grodno, to jeszcze się wstrzymam.
Muszę poczekać i zobaczę ile uda mi się wyciągnać z allegro.
Cześć.