Kiedy Cinu mijałem się z prawdą? Pisałeś o borucie, że ludzi namówiłem a kazdy mógł zarobić od 200 do 600% W 3-4 miechy, na pcc exol też zarobiłem sporo, ale nie muszę się tym chwalić, mam tam nadal pakiet, kupowałem na ostatniej zwale i konsoli i proszę nie pisz, że ściemniam. Jeśli mam stratę też o tym piszę, co zresztą dotyczy Ciecha i Orlenu oraz aktualnie VAR, ale do czasu. Możemy dyskutować czy spółka robi kiepskie gry, na czym się zna czy nie zna. Dzięki temu, że wiem, co się w spółce dzieje, nie przez forum, żeby była jasność to mam takie, a nie inne podejście. Pisałem nie raz, że jestem na VAR na LT i nie ściemniam, dlatego aktualnie i po nizejszej cenie skupuje akcje, stać mnie na to i moja kasa, moje decyzje. Ścigać się z nikim nie zamierzam na zyski, za stary już jestem. Wyszedłem z OML dzisiaj z zyskiem ponad 1000% i dalej będę kupował swoje typy m.in VAR. Kolejne z tego tygodnia Innogene, jak się okazało to był dobry ruch. W niektórych kwestiach masz zapewne rację i z tym nie dyskutuje, ale nie pisz, że mijam się z prawdą. Też jechałeś na mnie za softblue, za kwartał się może okazać, że znowu miałem racje i co wówczas będziesz pisał, że mijam się z prawdą ponownie? Jak masz jakieś pomysły ma a raczej do głupich nie należysz to się możesz udzielić w dyskusji, ale jeśli masz za każdym razem tylko wybiórczo czepiać się niektórych spółek to cóż- nie będę prowadził z Tobą wymiany zdań, nie muszę. Powodzenia i tyle