Witam witam, widzę że wszyscy na CDP się czaimy:) miałem i sprzedałem w czwartek ale wyszedłem niewiele na + bo kupowałem od 360, 300 i 220 wreszcie - kupiłem jak się otworzyło po ściągnięciu z PS Store rano i tak jakoś weszło. Pierwsze po 360 miałem bardzo długo, w czwartek sprzedałem all po 357. Chcę kupić ponownie ale taniej, dużo taniej niż 280 obecne. wiadomo jak wyszła premiera:)) niestety dałem się częściowo nabrać na obiecanki prezesa:) "gra chodzi zaskakująco dobrze na starych konsolach" he he he dowcip roku:)))) wiem, że Ty Reznor wychodziłeś przed premierą - niestety tutaj porażka z mojej strony, chociaż realnie wyszedłem kilka % na -.
Na CDP czekam na powrót do 240-250 - identycznie jak Ty Wers, po prostu powrót do sytuacji sprzed wyjścia fundów. Ale też bez presji, nie wejdzie to nie ma problemu.
Powiedzcie co sądzicie o Nemesis? Ovid oczywiście.. Ale znowu spółka Pana Ł częściowo..
A co do CRJ to owszem, cały czas obecny jestem:) szukam dalej stale ale tutaj (Varsav) wchodzę tylko dla ekipy.
Na CRJ liczę na Chimerę - startuje od razu z coopem z tego co się orientuję w EA w 22 ale no to jeszcze trochę czasu.
Wers pisałeś że CRJ jest rozegrany pod konsole i w sumie się zgadzam - nie liczę na jakieś super wzrosty w tym roku:) ale oczywiście zobaczymy.
Co do mojej oceny Cyberpunka to uważam że gierka jest niesamowita ale niestety jest to najlepsza wypuszczona gra w EA jaka wyszła:P zarówno pod względem bugów jak i wyciętej zawartości:)