Stanta, jak dla mnie CDR to obecnie gra na emocjach, poziomy od których może się odbić i próba uzyskania szybkiego zysku. Najbliższy poziom przy którym mógłbym wejść to 250, ale obstawiam że zejdzie niżej. Podobno legenda głosi, że na 220 jest beton. Gdyby to pękło to faktycznie poleci na poziom wskazany przez Wersa - 205. Ale wtedy walka byłaby o papier :).
Sama gra CP2077 wydaje się być dobra,zarobiła już swoje i nadal będzie zarabiać. Należy pamiętać, że CDR to nie tylko Cyberpunk, ale Wiedźmin również w wersji na telefony + GOG. Więc firma swoje zarabia. Niestety nie ma to chyba obecnie przełożenia na kurs.
Z gamingu, jak pewnie zauważyłeś to siedzę na Bloober :) i jak dla mnie mają potencjał. Widać u nich rozwój i to się chwali. The Medium myślę, że jest faktycznie rewolucją w spółce. Szkoda tylko, że zakradł się wątek polityczny. Pewnie czytałeś, że na murze w jednej lokacji jest 8 gwiazdek. Do tego napis na słupie: Bestia z Wadowic. Mnie to nie rusza, ale niestety są ludzie którzy lubią robić z igły widły, tym bardziej, że dostali spore dofinansowanie.
Drugi typ to Carbon. W tym roku postawiłem też na PCF. Zobaczymy.