Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,22 zł , zmiana od tamtej pory: -8,39%

Re: Webinar

Brawo dla Prezesa za to, ze czytal pytania pokolei jak leci. Odpowiedzial na wszystko pokolei. O takie relacje nam chodzi. Niech to bedzie co pol roku albo raz w roku, ale znalazl czas dla nas , nie obiecywal gruszek z nieba i „pomidorow” bylo mniej niz ostatnio. Co do ciekawostek dla mnie , troche sie zdradzil ! Na pytanie czy forek aktualnie robi cos dla nintendo odpowiedzial , ze nie moze na ten temat nic powiedziec. No gdyby spolka nie pracowala … to by mogl :) No i trzymamy kciuki, ze prototyp wypali, bo jest to jak mowil prezes projekt WIEKSZY niz DK . I znany Brand . Odnosnie wejscia na glowny parkiet i wydawanie w tym celu ponad milion pln rocznie - jako akcjonariusz bylbym zdecydowanie za opcja skupu akcji. Co roku skup wlasny o wartosci miliona. Przy srednich obrotach 20 tys pln na sesje i konsekwentnym skupie co rok za okolo milion pln to przyniesie pozytywny skutek, rowniez na kursie. Fajnie tez obronil strategie dzialania. Rzeczywiscie nie chcialbym aby postawic wszystko na jedna karte na gre ktora moze a nie musi wypalic. Wtedy sztuczna pompa na kursie , wymagania / oczekiwania nie z tej ziemii a na koniec klops i spolka z kursem runie na dno. Nie o to nam chodzi. Lepiej cegla po cegle dokladac kolejne gry do portfolio. Za chwile (na poczatku roku 2026) mamy panzer dragoon i zaloze sie , ze jeszcze w tym roku prezes zaskoczy jakims fajnym newsem odnosnie tego co planuja wydac w 2026. Kilka razy odnosnie tego mowil „prosze jeszcze o odrobine cierpliwosci” . Ja jestem zadowolony z tego co sie dzieje. Jedynie z kursu nie jestem, chociaz z drugiej strony skoro jestem tu na dlugo to mam szanse wiecej i taniej kupic. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOREVEREN 1,37% 2,95 2025-10-30 15:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.