Panowie chwila refleksji, był luty 2010 na koli permanentny trend spadkowy praktycznie od połowy 2007 roku najpierw razem z rynkiem potem już przyspiesza bo .... nie wiadomo dlaczego tak ogormne spadki aż do wspomnianego lutego 2010 akcyjki już po 40 gr i nikt tego nie chce brać, moja srednia około 70kilku groszy ale sobie mysle no ja pier... nie popuszcze hehe cena przebija do 40 gr i w dół wiec ja o ile pamietam kilka groszy zawsze wyżej ze stopem do kupna z tą myslą oczywiscie żeby uśrednić ale już nie dać sie wy...jebać w kosmos nagle pieknego dnia cena już 35 gr za sztuke mój stop na 38 gr -42gr i pojawia się infoo wszczęcie procedury upadłosci układowej!! to było piękne 3 tygodnie i wyskok z tych 35 gr na 1,2 zł max .... i ja tu byłem. ;-) podsumowując nawet jak teraz bedzie te 35gr to na bank nie bedzie to cena za tą samą firme jeżeli teraz są takie spadki to owszem nie da sie tego ukryć są to spadki wqrwiająceeee i powodujące że z entuzjazmu jaki panował miesiącami na forum zmienił się on w pełen pesymizm i złowróżenie np prezesce ale FAKTÓW TO NIE ZMIENI OBECNA MIRA W PORÓWNANIU Z POPRZEDNIĄ KOLĄ NAWET ZA CENE TYCH SAMYCH AKCJI TO SĄ TO BYŁY DWIE RÓŻNE FIRMY . i ja tej wersji bęedę sie trzymał
p.s. obecny stop na K obniżony z 81 gr na 76 gr tu czekam !!!!