Forum Kryptowaluty +Dodaj wątek

Re: user.masl-group.tech

zostałam oszukana, wyczyszczono mi konta bankowe, żaden z analityków, nie liczył się z tym, że doprowadzają mnie do ostateczności. zaufałam im, pozwoliłam sobie "pomagać", a jak się okazało, wszystko to miało na celu tylko zdobycie mojego zaufania, wiedzy o mnie, o moim życiu, o rodzinie, by później mną manipulować. ci pseudo udzie, kiedy mnie już poznali, wiedzieli dokładnie w jaką "strunę" uderzać, bym dawała nada się nabierać na ich zagrywki. byłam na poli,cji, czułam się tam niestety nie jako ofiara szukająca pomocy, lecz jako przestę,pczyni i jak natręt, który zabiera ich cenny czas. Niestety powiadomili mnie również o tym, że zgłoszenie owszem przyjmą, nie mogą tego nie zrobić, ale że mam nie liczyć na jakikolwiek efekt. 
Stwierdzili, że to nie dla nich sprawa, może dla sądu. Poszukałam na forach opinii, okazało się że sąd to nie wszystko, że muszę również wynająć prawni,ka. Dwa tygodnie to zajęło, bo okazuje się, że nie łatwo znaleźć kogokolwiek, kto chciałby się taką sprawą zająć. Kilka kance,larii oferowało mi różne usługi, obiecywało znaleźć pieniądze na krypto portfelach itp, dalej szukałam. Koniec końców, mam prowadzoną sprawę, wiem że czekają mnie jeszcze przeboje, bo przecież masl wyłudził ode mnie moje dane, mój dowód, prawo jazdy itp. Czy są szanse odzyskać pieniądze, niewielkie, to też wiem, jednak jak się okazuje, muszę i tak mieć sprawę, bo jak przyjdą komornicy po tym co narobią "analitycy" z masl group to się w życiu nie wypłacę. Obecnie pogodziłam się ze stratą funduszy, jednak nie oddam !! nie, na pewno NIE !! już ani złotówki tym z masl, ani przez nich. Tym samym moja sprawa, by chronić swoje dobra, swoje dzieci i męża przed tymi oszu,stami trwa. Reprezentują mnie dwie Panie Radczynie. Bardzo uprzejme, stanowcze, nie zwodziły mnie, postawiły sprawę jasno 6-96~718~44--6, osiągalne są tu. Oczywiście mogą nie odbierać od razu, nie oszukujmy się, takich jak ja jest na pewno dziesiątki, jak nie więcej. Jednak, wiem, że przynajmniej ktoś uczciwie mnie potraktował, nie chciał oszukać, za to obiecał że będzie mi pomagał tak, jak tylko przepisy prawne na to zezwalają. 
user.masl-group.tech / user.masl.ink / user.masl.tech masl.group
Pozdrawiam Gosia Gorzelniczak