Zostałam wrobiona i oszukana w inwestycje na platformach inwestycyjnych internetowych. Realizacja przelewów przez revolut, binance i wise - celowo, by nie można było dokonać zwrotu transakcji. Przez długi czas walczyłam o swoje pieniądze, w tym czasie przeczytałam i zapoznałam się z wieloma formami, gdzie nie znalazłam ani razu postu na którym zbiorowo umieszczono by spis brokerów, stron www, witryn z którymi nie należy wchodzić we współpracę, z którymi nie handlować i od których nie można odzyskać / wypłacić pieniędzy.
Ode mnie poniżej kilka linków platform, które nie dość że są pozgłaszane do knf, to już toczą się postępowania, są gromadzone dowody itp:
- uni-co.io / uni-co.ltd / uni-co.org / uni-co.tech
- pixpalpro.com / rcebanque.org
- simpleway.trade / primeu.com
- centogx.io / stocklinity.com
- hightrustllc.com / hightrustcapital.com /
- jotulcapital.com / monfex.com
- wstunion.com / bnbtgroup.com
- bitcenter.co.uk / lvgrowmarkets.com
- dominionmarkets.com / gmtinvestments.com
- midsidefinanceslimited.com / celineinvest.pro
- kingdom-investments.io / investkingdom.co
- marketbull.com / marketbull.live
- fortissio.com / unitscapital.co
- medcofinance.com / globalmaxis.com
- capital-trade.eu / crystal-invests.ltd
- greenfieldinvestment.net / greenfieldinvestment.pro
- fenixsecurities.org/pl / capital-trade.eu/pl
- vitacapitals.com / platform.vitacapitals.pro
- ultimatefinancialsolution.com / msp-lmtd.net
To jest krótka lista podmiotów, które zabierały pieniądze dziesiątką tysięcy ludzi na przestrzeni ostatniego roku. Ludzie o nich pisali, opowiadali swoje historie, podawali nazwiska osób, numery - z którymi rozmawiali, którzy mieli im doradzać, a okazali się po prostu złodziejami.
Jeśli miałeś z nimi styczność, dołącz do forum i opisz się stało, co się wydarzyło. Jeśli jeszcze ktoś inny cię oszukał, napisz - ostrzeż innych, by nie padli ofiarom oszustwa...