:-)))
Jest taki film... chyba z Willysem... "Kansas Trick" to często używany zwrot...
W nieoficjalnej terminologii snajperów funkcjonuje termin "rozproszenie uwagi".
Ale NIE WOLNO KŁAMAĆ!!!
Pomyślałem, że sprawdzę Czy ty jesteś P z Gliwic...
Podobnie zaczepny... bierni-agresywny... tylko ze 2-3 półki niżej jeśli chodzi o klasę i styl...
Myślałem... może celowo zaniża swój poziom?... może udaje, że mnie nie rozpoznał? Choć praktycznie nie odsłoniłem...
Możliwości są dwie:
99%... Ty to nie on...!!!
1% ... dalej się maskujesz... tylko brak "jumping IP"...
stawiam 1B akcji, że to ta pierwsza możliwość... niewiele ale nie zakładam nie grubo... w końcu nie jestem Hedgingiem :-)))
Wiec MANIPULUJESZ tu ludźmi... siejesz ferment... udajesz upust frustracji, a chodzi zawsze o to samo!
Pieniądze... Pieniądze... Pieniądze... nie wiem jaki jest model Twojego wałka/strategii...
ale jak słychać tętent to mogą być hipopotamy... ale najczęściej to konie... taka "brzytwa Ockhama"
Po prostu siejąc ferment powodujesz u większości nerwowe reakcje i na tym tracą... a Ty wtedy zyskujesz...
podany modus operandi jest jeszcze na forach kilkunastu innych spółek... nicki i nawet IP są rożne co jest juz trudniejsze.
Ale nawet 11-12 latki sobie z tym radzą...
Ja przy okazji tez coltam zarobię... na lot do Nowej Zelandii na 3 miesiące nie starczy... ale na Tanzania, Kenię, Peru na miesiąc jak najbardziej
Za co serdecznie dziękuję... Przypominam tylko o klauzuli na dole strony... MANIPULACJA INSTRUMENTAMI FINANSOWYMI JEST ZABRONIONA.
Buziaki Amgo