Aaaa...
"P" się uspokoił... I nie dał nie podpuścić, żeby mnie ujawnić...:-))) Gratuluję
A może to jednak nie "P"??? styl podobny, acz mniej subtelny i podchwytliwy.
Można??? można!!!
To ogólniki... i łapanie za słowa... spadki i wzloty były w ostatnim roku częste. (np. lipiec... po ogłoszeniu "prac nad 10H")
(w przypadku Fig 10H nie ma znaczenia... ale to wspólny worek... WIATRAKI = 10H!!! = LIPA = PADAKA itp.)
1B to ogólnie dokup... Chyba nie sadzisz, że będę podawał przepis jak zarabiać...
Akcjami obraca nie nie tylko na giełdzie... 100% legalnie... bez spekulacji... popyt i podaż...
Dzielę się po prostu satysfakcją z jakiegoś drobnego sukcesu... może to w tym maraźmie i zalewie hejtu kogoś zmobilizuje
do samodzielnego znalezienia "własnej drogi" to tyle...
Z tym "jak zarabiać..." odsyłam do książek np baaardzo sławny Trader21!!!
Zarabia się dzięki nim... W 99,9% sam Trader :-) 500 czy 600 zł za 4 książki...
Bo to ładnie napisane... przystępnie... ale same ogólniki... i rzeczy ogólnie wiadome
po 6-12 miesiącach samodzielnych doświadczeń...
Poza tym co wychodzi Traderowi21... to nie wyjdzie innym... A jak np. mi wyszło teraz... to nie znaczy, że wyjdzie w taki sam sposób za miesiąc... kwartał... rok... "szczytem głupoty jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innych rezultatów"!
Powiedział to raczej dość bystry kolo...
Takie kupienie tanio... i czekanie 2 lata jak będzie 2 x drożej to z Applem... Google... a nie ze startupem... tu musi być ruch...
A z tą ciszą... No ty przyjacielu sam wiesz jak jest... Nawet polubiłem dyskusję, ale nie dam nie podpuścić ;-)
Pozdrowienia.