Dajcie spokój. Piłka cały czas w grze! Nie ma takich kozaków co za każdym razem kupują w dołku to znaczy na forum bankiera mogą tacy próbować błyszczeć ale to dla dzieci w domu można takie bajki opowiadać. Mi się udało zrobić 3 kółeczka, a potem tu ugrzązłem....
Miałem wybór sprzedawać lub dokupować. Wybrałem opcję nr.2 bo nie miałem pojęcia jak nisko spadnie i to o czym wspomina FanPLI znałem spółkę i wiem, że ten spadek odbył się dlatego, że raz, że ktoś tu sia bawił ( do pewnego momentu) a potem zaczął sypać fund!
Na razie wybranie opcji nr 1 czyli sprzedaż byłoby lepszym wyborem, ale....
No właśnie. Ale trzeba jeszcze odkupić papier, a to nie jest takie łatwe. Stałem kilka dni temu na 12zł a wczoraj kupiłem po 13,50zł i ta niepewnością czy dobrze robię czy będzie powoli dalej szło w górę czy jednak to tylko podbitka i "zaraz" będziemy mieli 10zł again. Tyle,że to chodziło o 200 akcji, a nie o 5k czy 10k. Wtedy dopiero jest strach!
Tak papier mam, fajnie sobie uśredniłem bo kilka gr poniżej 17zł i wierzę w spółkę i nie zostaje mi nic innego jak tylko poczekać jeszcze z rok, dwa maksymalnie 3 lata! Odkąd tu jestem czy to na kółeczka czy na longterm nie było tylu umów na tak spory procent przychodów i w tak krótkim czasie! Oczywiście marża też jest ważna, ale po cięciu kosztów jestem ostrożnym optymistą....
Ostatnie 6 miesięcy wolumen 150k
Ostatnie 3 miesiące wolumen 100k
Ostatnie 2 miesiące wolumen 75k
Ostatni miesiąc wolumen 50k
https://gry.interia.pl/newsy/news-z-milosci-do-gier-platige-image-o-kulisach-powstawania-secre,nId,7873634