Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,86 zł , zmiana od tamtej pory: 36,05%

Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał

Naganiacie tutaj z grzegorzem już kilka lat. Ciągle "za chwilę premiera". A Rakus na priv pisał akcjonariuszom. Mam wiele maili od różnych osób gdzie pisał "prolog już na filanym buildzie gry" i za chwilę premiera. "Nie sprzedaję akcji swoich - tekst dokładnie dzień w którym poszło ESPI, że sprzedał akcje". Także umoczyliście i wasze naganianie nic nie pomoże. Jedyną szansą było oddanie spółki. Tylko nie wiem po co wasze naganianie od lat gdzie nikt tego nie chce wziąć już. Obroty po kilka złotych.

Trzeba być niespełna rozumu nie chcąc zarobić, a z tego co piszecie to tylko wam zależy aby inni stracili. Gdyby nawet jutro oddali spółkę pod wojenną to by kurs urósł w tydzień 300% a tak tracą wszyscy. Ja tylko liczę, że za 3 miechy zbankrutują i z musu spółkę oddadzą, jeszcze może zdążą jakieś wojenne wejść to urośnie te 300% i nara.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATOMJELLY -1,68% 1,17 2025-10-02 15:29:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.