Maruda ty to amator jestes a nie znawca skoro nie wiesz jak to dziala, spolka i kurs to rozne rzeczy gdy kilka tanich transakcji zmienia calkiem wartosci i poki co ludzie skupuja zaskorniaki od takich jak ty. Ja tez mam i pewnie duzo wiecej niz ty, kupowalem jeszcze przy pierwszej zbiorce, schemat zawsze jest ten sam ze spada ostro a potem przy sukcesach rosnie, trzeba czekac, to nie dla amatorow. Zluzuj majty i czekaj z tymi swoimi milionami albo graj na shorty. I maja tu racje ze personalne jazdy tez sa slabe na maxa a grozby pobicia sa karalne, bez sensu tez bo go dawno tu nie ma nawet i teraz kto inny to prowadzi.jakbys kumal i sluchal ze zrozumieniem to bys wiedzial ze stary prezio nie decydowal o dacie gdy wydawca albo plw moze w kazdej chwili date przestawiać, komunikatu nie bylo o tej dacie zadnego wiec o co waty? a to ze sie dzielil tym co mogl i wiedzial mimo ze nie musial to ja doceniam bo na innych takich spolkach to komunikacji zadnej poza espi nie ma, sam tez wisial ze swoimi udzialami i pewnie dalej wisi. swoja droga dobry byl i szkoda ze musial odejsc bo zdrowe sie ryplo z tego co zrozumialem, z tymi nowymi nie ma już takiego kontaktu fajnego. ogarnij sie czlowieku i zacznij myslec, jak zle inwestujesz to obwiniaj siebie tylko, na cdp pewnie tez wisiales po premierze? jak wyslesz lotto i nie wygrasz to tez grozisz zarzadowi? lol!