Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,89 zł , zmiana od tamtej pory: 31,46%

Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał

Widzę nowi jesteście ja tu kibluję już 3 lata i tak zmieniają tylko numerki train 23, 24, 25 i chcesz się założyć, że zmienią na train 26?

Teraz jest ostatnia okazja aby zmienili profil, niech robią drony, no cokolwiek. Rakusiowito jak spotkam na ulicy to napluje w twarz za te kłamstwa "za chwilę premiera". Kap jest ultra niski. Plw zarobi i my zarobimy. Jest jeszcze kilka spółek co chce zrobić odwrotne przejęcie a niewiele już jest niskich kapów. Jak chcecie zarobić to właśnie jest jedyna szansa. Wisimy tutaj wszyscy. Nawet NewConnect rośnie, gaming ultra hossa na świecie, Cdp hossa. Wszystko hossa a takie guana nic nie rosną. Chcę już od roku wyjść nawet nie ma obrotów. Nie czaicie że wasze gadanie "zaraz premiera" nic nie daje. Już przerobiłem takich tutaj wielokrotnie. Każdy z nich wisi i nie ma jak wyjść. Nawet po łapkach widać. Może warto pocisnąć PlayWay aby zmienili profil bo dla nich chyba najbardziej zależy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATOMJELLY -1,68% 1,17 2025-10-02 15:29:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.