Witam
jezu czemu dzieci zagladaja do tych tematow ......
Matiz po 1 pod jaki korek? 50 k akcji u cb to pod korek? zwykly pakiet.
po 2 zaladowalem po spadzie kiedy to trzeba bylo ladowac 12-1250 po czym napisalem jasno bedzie up i poszlo do 17-18zl
po 3 sa tutaj rozni ludzie i jesli ktos chce tu byc i wiedziec czy dalej aktualne sa poziomy 17-18 to dostaje odpowiedz twierdzaca bo tak jest, jesli zas kolka ktos robi to inna sprawa, przeciez nie bede mowic dzieciom i nie tylko co maja robic czy kolka czy se spokojnie siedziec.
Jeszcze jedno po to nazywa sie temat "troszke at" by z at korzystac, a co to oznacza szanowne dzieci? ano to ze spadki takie jakie teraz bedziecie miec widac x czasu wstecz, wiec tak ... mozna sie do nich przygotowywac skracajac sobie pozycje (tam gdzie sa spoko zyski) by byc z kasa gotowym. Niby rzecz oczywista ale jakos nie trybi tu widze polowa.
Czyli zaraz Matiz wg cb widze spadki z wyprzedzeniem to co? mam czekac az walnie i potem plakac ze nie zarobilem? lol oczywistosc ze sie skraca pozycje i spokojnie czeka.
Nie jest to wyraz megalomanii to co pisze czy jakis szklanych kul a zwykle at gdybyscie mieli choc troche pojecia o niej bym nie musial bazowych rzeczy tlumaczyc.
KOlejna sprawa pytanie padlo jasno wyzej "MIS czy ty juz zaladowales/kupiles w promocji" jako ze pytanei bylo szczegolowe co JA robie wiec i odp padla jasna po co mam brac wyzej skoro widze spadki? no ludzie myslcie choc odrobine zanim napiszecie takie bzdety o tym ze ladowalem po 1250 i wisze albo jakies takie go...na.
Rece opadaja.
Tematy nie nazywaja sie "rajdy Pana Misia" bo mi tak sie podoba a dlatego bo pojawiaja sie sygnaly na k.
Sugeruje sie i sugerowalem zawsze at jasno ono wskazuje i ostrzega przed spadkami/wzrostami.
Pytanie jeszcze glupsze "ja nie wiem dlaczego oni sluchaja Misia?" hmm moze dlatego ze wiekszosc z nich uniknela strat/ zarobila sporo? hmm/???