Haha no teraz to już mnie rozbroiłeś dokumentnie:) Oczywiście stosując twoją retorykę, jeżeli będzie zwała napiszę "ja tez nic nie kupiłem, więc dlaczego uważasz że coś straciłem? Akumulowałem tylko sobie kapitał i przeglądałem spółki przed następną zwalą" żeby się przypadkiem nie wydało, że nie jestem wszechwiedzący. Widzę, że ładnie się bronisz, żeby broń boże nie przyznac że się myliłeś:)\
Wyłącz już ten tryb megalomana. Na innej spółce przez dwa miesiące gadałeś o wzrostach zanim to ruszyło. więc nie odstawiaj mi tutaj tekstów zawodowych wróżbitów i jasnowidzów, bo jak będę gadał "kurs będzie po 20 zł" albo "kurs będzie po 9 zł". To pewnie kiedyś się spełni, ale to nie znaczy że cała giełda kręci się wokół moich przepowiedni. Korekty się zdarzają, szczególnie jak spółki rosną bez podstaw w górę.
Oczywiście jeżeli wszystko spadnie o 20-30%, to przyznam Ci rację. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam problemów z przyznaniem się do błędu. Ale żeby nie było taki scenariusz tez mnie urządza, bo zawsze mam jakiś pakiecik w gotówce ot na wypadek zwały i promocji:)