Masz racje..wtedy sie zaczely problemy..ale wracajac do walnego widac tak jak napisales zrezygnowanie u prezesa Qumaka jezeli chodzi o pytanie dotyczace zmiany parametrow emisji w przypadku isoka..i on i p.Wolny zdawali sobie wczesniej z tego sprawe..po to sa takie parametry ustalone..na wypadek w..mnie interesuje czy ugodowo zalatwia sprawe miedzy soba czy sad? Pamietaj kolego jedno ..wszyscy tu sa zapakowani po uszy lacznie z p.Wolnym w akcje..ktory ma pokupowane z rynku i nie po zlotowce..wiec nie na przychodach spolki zrobia najwieksza kase..tylko na tych emisjach..kazdemu zostaly przydzielone akcje..nie male ilosci..to jest najlepszy biznes...emisje..one co prawda rozwadniaja kapital ale tez najwieksza kase sie na nich robi..wedlug mnie wszyscy sa w klinczu i to nie chodzi o isok..o przydzial akcji ktore mozna uplynnic razy 4 czy 5 ale na to potrzeba czasu..dziwie sie obserwatorowi ze teraz pisze ze objal akcje po 1 zloty i pisze ze bedzie sypal..jak wejdzie nowa emisja..mialem go za ogarnietego goscia a komu on sypnie przy tym arkuszu? Sobie samem ? Ten kurs trzeba wynies po 5.6 zloty minimum zeby udzoslowcy chociaz czesc swoich akcji uplynnili..mnie tylko irytuje jedno ze odbylo sie tyle spotkan by wydac taki komunikat..czyli te 25 spotkan czy tam ile bylo zupelnie niepotrzebnych..pozdrawiam i dzieki za merytoryke