Sory, ale po przeczytaniu, ze ktoś za iles zaparkował straciłem sens w dalsze czytanie.
Skad wiesz jaki horyzont miał wtedy Jakubas parkując za 24 ze się w ogole na to powołujesz?
Może chciał nakupić na 10 lat i zapomnieć ?
porównywanie się do posuniec portfelowych jednego z chyba większych oligarchomanów w Polscze to lekka przesada. Jeden forumowicz na którego się powolywales pisal, ze Jakubas sprzedawal cdr za złotówki gdy dziś jedna sztuka akcji kosztuje 400zł !!!!!! To jak mialbys wtedy cdr to odparkowałbys tak samo jak Jakubas BO on tak zrobił ???
Piszesz tu tylko o swoich spekulacjach, przypuszczeniach i scenariuszach. Masz prawo, ale to co innego niż opowiadanie historii, ze manipulacje i ubieranie leszczy. Ze tu non stop ktoś kogos goli.
Mogles dawno sprzedać i nie sprzedałeś. Twoja spekulacja, ale nie opowiadaj kabaretów, ze nie było możliwości wyjść na swoje po ipo bo ja wyszedłem i stad mój wtręt w te dyskusje.
Na pytanie dlaczego nie wyszedłeś - słysze, Jakubas...słabe to, tak jak i te bajki o rekomendacjach.
Rekomendacje to pisze 1-2 analityków w biurze, a pewnie 10 funduszy co siedzi na pokładzie za grube pieniądze nie maja swojej głowy i zdania, tylko czytają na bankierze co maja zrobić i ile co jest warte? heheh
Pokaz człowieka co dorobil się na rekomendacjach bo mam wrazenie, ze na gpw jesteś od niedawna.