Anka piszę do Ciebie bo do @przezniczaka MI SIĘ NIE CHCE. Lubię polemizować i zawsze podejmuję rzucaną mi tu rękawicę (ileż to już tutaj zgasiłem petów, którym wydawało się że są pochodniami). Chciałem nawet coś naskrobać, ale to dalej nieee ten poziom, do którego ewentualnie mógłbym się zniżyć aby podjąć polemikę. Koleś wrzucił kilka emotionek, ale kij z d. widać na kilometr, a najgorszy jest sztuczny udawany luz, koło którego on w życiu nawet nie stal. Pomijam intelektualną pustkę płynącą z jego posta, a nie będę prostował przecież każdego zdania z osobna. Przezniczak do szkoły, ale nie tej Twojej kujonie, szkoły życia. Poobcuj z ludźmi, kobietami, odstaw kalkulator i bankiera i wyjdź z domu. Umów się na chirurgiczne usunięcie tego czegoś z tył*a. Może wtedy znajdziemy jakiś wspólny grunt i będziemy mieć o czym rozmawiać :)
Anula wiesz że przezniczak to gardzący kobietami średniowieczny mizogin? Czytałaś co pisał o @paaulince? Mnie by takie słowa przez myśl nie przeszły, a co dopiero przez gardło. O Tobie pisał ze jesteś 10/10. Jak jesteś ładniejsza od młodej Pameli Anderson, to wrzuć zdjęcie, ocenimy :)