Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,90 zł , zmiana od tamtej pory: 119,33%

Re: Test wsparcia

Kiedyś napisałem, że nawet małpy da się nauczyć AT xD

Cykl życia spekulanta/AT na ABSIS

12,7 - wysiadka połowy kółkowiczów spekulantów na czelę z naszą czołową analityczką, która niedawno płakała tutaj na forum żeby spadło bo chcę odkupić xD

13,5 - reszta zgraji (AT się nie myli)

14,45 - no daj Pan spokój.. to już koniec (pozdrawiam gołębie)

15,3 - finito

15,8 - koniec

16,7 - uff

To były opory w ostatniej drodze do tych poziomów jakbyś nie wiedział.

Po drodze (od 13,5 naliczyłem wśród słynnych pseudoanalityków na TT od AT 20-parę kombinacji alpejskich że już spada)

No i co się stało. Wreszcie mamy korektę. I to tylko dlatego, że WIG20 zleciał 10% do rocznych minimów, USA krwawi a i tak trzeba było spadku na małym wolumenie z dużą pomocą (co przez ostatnie 3 sesje widać w ich końcówkach) a dzisiaj to już wisienka na torcie czyli zrzut 15k żeby zleciało o 5% w niecałe pół godziny xD

Teraz jakiś pajacyk robi AT wsteczną - wreszcie się udało i mogę się pochwalić, że umie czytać opory i wsparcia xD

A teraz najlepsze... ten słynny gracz, technik, który od lat doskonale odnajduje się w meandrach giełdy i zarabia nieprzeciętne pieniądze... nawet nie ma licencji na Windowsa (polecam otworzyć jego "grafiki" - prawy dolny róg)

Facet... przestań się kompromitować. Czy Tobie naprawdę nie jest wstyd, że używasz pirackiego oprogramowania w 21 wieku? 229zł... kołpaki do samochodu też masz od sąsiada?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS 2,31% 38,16 2026-02-09 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.