Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,56 zł , zmiana od tamtej pory: 452,56%

Re: Tauron jest bankrutem

Skąd od razu stwierdzenie, że ja od razu źle reaguję? Bo odpisałem nie po Twojej myśli albo nie to, co chciałbyś zobaczyć? Jaka krytyka? Sam bym siebie skrytykował gdybym przy 1,65zł pisał, że fajnie jest potencjał itd. Spadnie 6% na 1,55zł i od razu bym zmienił zdanie. Pomimo tego, że już wtedy wyraźnie napisałem, iż kilka % mnie nie zbawi nawet jeśli spadnie. Spadek/wzrost o 1% ma oznaczać spadek/wzrost mojego zainteresowania/mojej opinii o spółce? No bądźmy poważni. Zobaczyłeś mój jeden wpis dzisiaj albo xxxx wpisów przez miesiące/lata na forum i od razu wyciągasz wnioski. Bo gdybym Ci napisał: "no rzeczywiście, według mnie to też już szmata ten Tauron, leci na grosze" to byłbym lepszy.... Jak odpisałem, że dalej podtrzymuje swoje zdanie to już mam wspólne cechy z Leszczem czy kimś tam innym. No może i mam. Bo rzeczywiście obaj stawiamy pieniądze na to, o czym piszemy w przeciwieństwie do większości ludzi z forum, gdzie piszą tylko kasy na to nie postawią. Krytykować można każdego. Fajnie byłoby tylko krytykować merytorycznie, a nie na zasadzie "spadło 5% i dalej piszesz, że dobra cena". Tak samo ja odbiłem piłeczkę o Twoich przypadkach. I co, mylę się? Może dlatego skończmy temat :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TAURONPE -0,21% 8,64 2025-10-10 17:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.