Benitor a tu się nie zrozumieliśmy. Na siłę to nie chodziło mi w sensie że na żywioł i bez kontroli bo sobie samo tak poleciało. O nie, nie wręcz przeciwnie na siłę w sensie że dobrze zaplanowane to było i zeszli tam by swój cel zrealizować i komuś się z tym śpieszyło by to wczoraj zrobić. Dlatego nazwałem to na siłę bo zeszli pod jakiś cel i sam to potwierdzasz pisząc ile zamknęli i obrócili. Coś tam zrobili na tym dole + dowalili obrót na kasowym bardzo duży na FIX. Co zrobili się nie dowiemy a to klucz do tego co dalej. Podobnie zachowali się w piątek. Też wzrost był "na siłę ".
To jedno ale to nie znaczy że się nie należało zejść w te rejony bo sam wiesz że ja od dawna piszę i czekam na takie sesje ale styl spadku mi się nie podoba. Mogli to spokojnie zrobić poczekać dziś jutro po niedzieli dołożyć, przygotować poczekać.
Więc jak widzę takie sesje to zawsze mi się zapala lampeczka że coś kombinują i lepiej poczekać co dalej. Chwilowo BP. Ale i czas nie bardzo pozwala na grę. Myślę o S ale zobaczę co zrobią i ile odbiją. Jak na razie obrót skromny i odbicie raczej na bazie otoczenia.