Czuję ze zaraz ze mną nie będziesz gadał.... Choc jak Ci nie powiem jaki ja mam portfel...to moze jeszcze ze 2 zdania zamienisz i powiesz cóż to za czarne konie Mroczny poleca...Mogę pochwalić że, od listopada 2019 zarobiłam ..X-et procent :)))) Tu tak jest że piniondz przyciąga piniądz... Się dobrych spółek nie kupije tylko grane...
O Nasdaq to nawet nie myśle.... Może na wiosnę jak coś w temacie poczytam.. i nie zbankrutuję :)
Mrocznego to chyba na wiosnę przez moment na Novawis widziałam. I jeszcze na czymś czego nie kupowałam... Ja dosc dużo czasu spędzam na poznaniu spółki nim kupię.
No i musze się przyznac że się na giełdzie zakochałam. Tylko się nie śmiej bo wielu teraz bekę z tego ma... Tak to różnie bywa z tym moim zakochaniem, ale nadal trwam w przekonaniu że to jedyny mój dobry i trwały wybór, tak do grobowej deski prawie ;)
Otóż się zakochałam w SoftBlue. Może ze to na wiosnę , w marcu było.... I trzymam tego kupę i trzymam, a to spada ostatnio i spada.... :) Ale chyba jeszcze ze 2 tysie jutro kupię, a co tam. Najwyżej to będzie miłość platoniczna :)) A może sobie za to z 50 ha lasu kupię... Zobaczymy:)
No to co masz w tym swoim portfeliku. Inteliwise, Bloober ( ja poczekam na 150 :)) i.... i..... i.... i....
:)