Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,96 zł , zmiana od tamtej pory: 33,45%

Re: Sztuczna inteligencja

Oj, chyba zostałam poddana testom....
No już z tymi zmarszczkami nie przesadzajmy... Co na to Renata by powiedziała, moja kosmetyczka!!!

Roman, a jak ja Cię zapytam co Ty robisz to będziemy kwita? (...??hihihi..)

No dobra, ja pierwsza (;)) Generalnie jestem bardzo dobra…..a..  w drogim poprawianiu tego co ktoś tanio.. ee,. zepsuł.
Dbam też o to by klienci dostawali duże (jak dla mnie) pieniądze bez problemu i na czas. Jestem ich spowiednikiem i wybawcą. Tytułów nie mam bo nie było kiedy. Na chleb musiałam zarobić i zadania prokreacyjne przypisane płci wykonać. Ale moi klienci nie szukają moich tytułów, tylko mnie ;))). Ale robie, własnie robię...takie zagramaniczne papiery. Kto wie może kiedyś i kwity się przydadzą....w końcu tych zmarszczek będzie przybywać…
Poza tym wykonuję inne nudne rzeczy, A że tego nie lubię to ciągle kombinuję jak by to zrobić by moje AI to za mnie robiło. :)
W ogóle to jakaś ostatnio leniwa strasznie jestem... Więc tak jak Ola na giełdzie zaczęłam grać. Może się samo zarobi, jak dotychczas?
 PS Zauważyłam że Admin znów kolejnego mojego adoratora usunął... To ten XD.???
Ja nie wiem co ja w sobie mam, że oni tak za mną... Jakieś ciągle namiętności rozbudzam na forach. ... Ja przecież zwykła owieczka jestem...Chyba te wilki głodne strasznie...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.