Ja powiem tak bez obliczeń na wyobraźnię i nosa inwestycyjnego, pod kątem psychologii inwestowania, jeżeli przy cenach 40 zł, potem 50 zł czy jak dziś 65 zł, wladowalo się tu tyle kapitału, ostatnio rekord za rekordem, kilka tysięcy transakcji na sesję, wolumeny po 400-600 tys akcji, o wartościach 20-40 mln zł i patrząc na obraz asbisu, to widać jak potężnie odmieniło się postrzeganie asbisu już nie tylko jako zwykłego niskomarzowego dystrybutora, ale jako współtwórcę nowego świata technologii, bo sami mają start upy, inwestują w robotykę i realnie ja wykorzystują w swoich halach, czy ai w Breezy, wiec wchodzi tu zapewne zagraniczny potężny kapitał bo widzi tu globalnego kreatora i ogniwo bez którego rewolucja się nie odbędzie i na mojego nosa, to gra tu idzie o dużo wyższe poziomy niż 100 zł w perspektywie najbliższych kilku lat, bo wolumen i łatwość przekraczania kolejnych poziomów cenowych bez zająknięcia przynajmniej do mnie przemawia że to dopiero początek i oczywiście nie mówię tego bo mam mnóstwo akcji i chce naganiać, ale świat się zmienia, a Asbis tę zmianę umożliwia i wspiera, inwestorzy widzą tu duża wartość dodana poza już i tak potężna baza wcześniejszych dokonan