Coraz rzadziej zaglądam na forum GPPI i forum bankiera.
Jedna osoba podpisująca się nickami:
~MechaGodzilla
~SPOX
~Finito
~Kapukap
~Hamlet
~Faster
~MówiąWieki
~Stockwolf
~Uboot
~VisionThink
~Sędzia
~Maximus
próbuje na małych spółkach wywołać panikę lub euforię wśród posiadaczy akcji.
W ten sposób zdominował cały wątek GPPI.
Kiedyś udowodniłem, że jest to jeden i ten sam człowiek.
Dużo z tych nicków jest z pewnością znana uczestnikom forum bankier.pl inwestującym na NC - i to jest najbardziej przerażające, że ludzie często odpisują tu temu samemu człowiekowi występującemu pod różnymi IP.
Zresztą poziom wypowiedzi jak i sposób obrażania innych ludzi jest dla tego osobnika bardzo charakterystyczny.
Zastanawiające jest to, że po tym jak to opisałem moderator bankiera usunął wszystkie moje posty.
Może zależy im na większej odsłonie tych witryn i chcą aby forum ,,żyło". Nie wiem.
Postać ta nie obnaża się na spółkach większych ponieważ wie, że tam nie wywoła wśród ludzi żadnej z powyższych reakcji.
Dlatego gość upodobał sobie małe spółki z NC.
Niestety ja nie zamierzam poświęcać swojego cennego czasu temu człowiekowi , który pod powyższymi nickami próbuje sprzedać lub odkupić akcje od jak to określa ,,wystraszonych leszczy".
Nie tak inwestują prawdziwi inwestorzy.
Myślę, że wytrawni inwestorzy jak np. Jazzy próbują do każdej swojej wypowiedzi dodać jakąś istotną informację i w jakiś sposób się sposób się do niej ustosunkować.
Na tym polega według mnie merytoryczna dyskusja.
W tym wypadku człowiek ten nie ma nic do powiedzenia -potrafi tylko krzyczeć - 20 % w dół i tyle.
Moja propozycja jest taka aby nie karmić trolla nie odpisywać mu na forum (ignorować go).
Według mnie jest to na pewno postać w pewien sposób tragiczna - częstotliwość jego wpisów i przesiadywanie na tym forum od rana do późnych godzin wieczornych (gdzie w krótkim czasie potrafi wygenerować na różnych spółkach po kilkanaście postów polemizując sam ze sobą !!! )
Świadczy to z pewnością o jakiejś ułomności.
Z PEWNOŚCIĄ JEST TO BRAK ŻYCIA PRYWATNEGO, MOŻE INWESTYCJE PRZYSŁONIŁY MU CAŁĄ RZECZYWISTOŚĆ.
Pozdrawiam cię Mecha Spoxo Kosmoso coś tam i życzę opamiętania i szybkiego powrotu do rzeczywistości choć myślę, że Ty i tak tego nie zrozumiesz..