Ty dziadek tych swoich głupot nie pisz bo dla ciebie to najprosciej nas wstawic w ramki jakiejs komunistycznej narracji ze my inwestorzy to jacys spekulanci Jednak gdybys inwestowal swja kase to bys wiedzial ze nie bylo latwo ja zarobic prowadzac realne biznesy Zapewne jestes jednym z kleszczy partyjnych ktory przyssał sie do panstwowego ciała - zero ryzyka inwetycyjnego a tylko spijasz krewTo dlatego nas nie rozumiesz bo tutaj rozne sa historie Pare moich znajomych czesc akcji miaa z debiutu ,czesc dokupila w 4 lata temu w dobrych cenach ale nikt nie lubi wspominac ile razy w tego gniota z mniejsza lub wiekszą stratą wyskakiwali zwlaszcza w slynnym przyłączeniu kopaln z energetyką No i mrozenie kasy w roznych latach Aile w ostatnich latach wzrosla gielda ile kosztuje pko, alior ktore sprzdawalem dla akcji energa O waszych oszustwach i manipulacjach nie wspomnę Doprowadziliscie mnie do takiego stanu ze zadnej akcji do roztrzygniecia sprawy nie oddam bo wiem ze wam nie chodzi o dobro orla =wy chcecie go doic