Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,61 zł , zmiana od tamtej pory: -83,98%

Re: Straszyli,że będą dolne widły

Ale stary pomimo, że jestem hakowy to skupuję (nigdy tego nie robię) bo tutaj masz pewny zarobek w krótkim czasie (mało kiedy coś takiego się trafia). Jak poszperasz rozpisałem jak odbicie będzie wyglądać (nigdy nie wiadomo kiedy i od ilu - więc 8zł przespałem, ale też dużo włożyłem wyżej więc się bałem - normalka dla każdego)

Miała być dzida po największych spadkach - była. Potem powrót do połowy 1 dzidy - był. Potem odbicie w górę i sprawdzanie topu - było. Potem na zero lub lekkie wycofanie - jest. Potem lekko w górę np. do 9.75-10.5zł, lekkie wycofanie (wtedy już 10zł utrzyma się) i potem mulernia aż do info - tyle, że akurat info będzie i mamy na dużym wolumenie odleszczanie nie umiejących zrozumieć niczego i potem - restart tego co powyżej - dzida, połowa spadku, dzida, lekki spadek, lekki skok - info (prezes, team). I tutaj już tylko zielono (bo prezes, pokaz gry i patch wyjdą w odległości 7 dni). Górna granica na dzień dzisiejszy końca lutego to 16zł, ale jeśli prezes będzie dobry, pokaz gry też i patch wyjdzie i nie będzie złych info to możemy oczekiwać wskoczenie na poprzedni trend wzrostowy umiarkowany. Spekuła się wtedy pewnie wysypie bo trend jest powolny, ale kto będzie oczekiwał spokojnych wzrostów zostanie.

Pisałem to jak było 8.5 i nie zmieniłem zdania, a leszcze co oczekiwały 4-6zł mogą sobie pluć w brodę, ale przy 16zł to osiwieją. Tutaj będzie ostra sprzedaż, ale krótka więc uważać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,00% 1,54 2026-06-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.