Ja powiem tak nie jestem już akcjonariuszem tej spółki bo uznałem że po prostu są ciekawsze podmioty ale należy się kulturalnie pożegnać . Uważam że spółka poczyniła duże postępy w jakości oferowanych przez siebie produktów . Mam białego nexta i nic mi nie migocze ,nie grzechocze ,oraz nie bulgocze . Telefon jest bardzo dobry . Te opowieści to prawdopodobnie snuje głównie konkurencja , która widocznie poczuła się zagrożona że ich produkty są po prostu gorsze na tej półce cenowej . Ja mam taki zwyczaj że kupuję towary które nie cieszą się dobrą opinią i wiecie co nic mi się nie zepsuło . Otóż marketing bogatych firm umożliwia sprzedaż produktów z bardzo dużą przebitką(ogromne pieniądze łożone na reklamę) , że to niby co droższe jest lepsze . G.owno prawda . Po prostu małych firm nie stać na reklamę telewizyjną w najlepszym czasie antenowym a i czarny pijar dokona reszty . Chcecie przepłacać Wasza sprawa . Ciekawe co jeszcze wymyślą . Może w pudełku były wymiociny zamiast telefonu ? Pozdrawiam życząc tej firmie jak najlepiej .