Ogień, już raz próbowałam ci zwrócić uwagę, że zwyczajnie przynudzasz i marudzisz lub przechwalasz się. Zrobiłeś postęp, bo już nie przechwalasz się, ale czy każdy, kto ma inne zdanie niż ty, to dla ciebie zaraz jest głupiec lub twój wróg? Ty wszystko wiesz najlepiej? Taki domorosły besserwisser z ciebie? Nie zachowuj się jak zdziecinniały troll, może sprawdzaj wcześniej pisownię i znaczenia słów, których używasz. Najwięcej to tu jest twojego infantylnego hau hau. Zaniżasz poziom rozmowy na forum. Nawet w swym ujadaniu kompromitujesz się ortografią na poziomie podstawówki. Nie wspominając o tym, że nie znasz różnicy między znaczeniami słów Reks i rex. Ale jesteś może wciąż na poziomie filmowego Reksia, co tłumaczyłoby twój zdziecinniały poziom dowcipu. Ty nic merytorycznie nie wnosisz, hałaśliwie nieustannie trollujesz oraz hejtujesz i nieudolnie naganiasz. Piszesz życzeniowo o swych marzeniach, a real jest taki: fura ludzi tu dawno znikła na północy razem fundami, zanim ty przyszedłeś. Ile razy już tu robiłeś wrzaski o odbijaniu, a potem widziałeś spadki? Zacznij pisać z sensem bez przedszkolakowego przekrzykiwania i wymądrzania się jak dzieciak walczący o dominację w piaskownicy. Na razie rzeczowym wpisem nie zabłysnąłeś. Nie odpisuj, jeśli byłoby cię na stać i nie reagować kolejną arogancją. Trudno mi traktować cię jako poważnego i fajnego faceta do ciekawej rozmowy. Wystarczy, że może pomyślisz przez chwilę, czy czasem nie mam racji. I dlaczego tyle osób alergicznie reaguje na ciebie a nie na o wiele mniej irytującego wielowpisowością fff-a (nie jestem jego fanką, ale czytam go, bo jednak ma jakąś klasę i trzyma pewien merytoryczny poziom, nawet jeśli do znudzenia pisze o kroplówce, w czym, niestety, przyznaję mu rację). To już będzie kolejny postęp, jeśli choć raz nie odpowiesz agresywną arogancją.