Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,20 zł , zmiana od tamtej pory: 27,50%

Re: Stabilne zyski, a niestabilny kurs.

Dnia 2017-01-12 o godz. 10:13 ~Olek napisał(a):
> Dnia 2017-01-12 o godz. 00:34 ~Wolftek1 napisał(a):
> > Dnia 2017-01-11 o godz. 11:31 ~xxxx napisał(a):
> > > wszyscy boja sie skupu a nikt nie potrafi wytlumaczyc jak mialoby to wplywac negatywnie na akcje, tylko daja wymijajace komentarze typu "poczytaj", "sprytnie" jeszcze brakuje mi madrej odpowiedzi "bo tak" do kompletu bezwartosciowych, nic nie wyjasniajacych komentarzy
> >
> > Po angielsku (chyba) rozumiesz więc dlaczego po Polsku nie rozumiesz jak Ci dobrze radzą (poczytaj) od siebie mogę jedynie dodać pomyśl a może zrozumiesz giełdę i jej "mechanizmy" i zrób porządek w głowie jeśli nie chcesz być tylko dawcą kapitału.
>
> Zwracasz komuś uwagę , przeczytaj to co napisałeś bo widać sam masz problemy .
>

Mam trochę problemów ,ale któż ich nie ma ,ale może jakichś nie zauważyłem ,napisz mi jakich.Z góry dziękuję.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.