też tak myślałem - dlatego proszę was o jakąś podpowiedź czy można z tym coś zrobić.
Gdybym wiedział, że spotka mnie taka sytuacja - nagrałbym przebieg całej transakcji kamerą, porobił zrzuty ekranu itp
"ile było ofert kupna i sprzedaży po kazdej ze stron. " - a Ty masz w pamięci historyczne arkusze zleceń - jak tak to gratuluję - ja natomiast widziałem na notowaniach online (co prawda mam tylko na 1 cenę) ale było wystawione zlecenie za K powyżej 10zł i jak składałem swoje to tam ono było
Zresztą do poziomu 9,67 na opóźnionych w bankierze notowaniach było kilka zleceń kupna i wisiały od dłuższego czasu - zatem - dziwnym trafem w chwili złożenia przeze mnie zlecenia nagle znikły?
Ciekawe jest dla mnie również że kiedy wrzuciłem zlecenie (ponad 1700 akcji) to przez chyba 20s wisiało w tabeli - wyskoczyły jakieś komunikaty chyba o równoważeniu - i ciekawe i być może to ważne jeśli ktoś maczał w tym łapy :
czy to możliwe, żeby ktoś sobie przez te około 20s wycofał wszystkie zlecenia na K - odkupił ode mnie akcje po 9,67 i znowu przywrócił poprzednie zlecenia???????
mi to śmierdzi od początku jak zobaczyłem co się dzieje
miał z was ktoś może 24.02.2012r zlecenie które obowiązywało również około godz 16 (dokładnie 16:02:19) i chciał kupić powyżej 9,67 i w podanym czasie nie kupił?
odnośnie sprzedaży akcji - to akurat nie jestem z tych co sobie tu pogrywają z kursem - miałem akcje polnej przez chyba 3 lata - teraz musiałem je sprzedaż - z powodów innych niż mieszanie kursem polnej