Ja Ci odpowiem wg mnie spaliłeś moment wyjścia, ponieważ wykres uformował wyjście ze spodka i rosną obroty, korekta może nie być głęboka bo i nie dostrzegamy żadnej dystrybucji a rynek już boi sie wchodzic co jest sygnałem wzrostowym. Ale do rzeczy merytorycznie wg AF: mamy przed sobą rządowy program dopłat do budowlanki i deweloperów co wzmaga szanse na lepsze wyniki -> dziś poszło info w eter ze projekt jest gotowy. Dodatkowo mamy KPO na świetnej drodze do odblokowania w środę, za tydzień wza które albo klepnie dywidendę albo ja zwiększy. Raport kwartalny pokazał spadek zobowiazan długoterminowych o 17,7 mln zł co można doliczyć do zysku bo spółka zadłużona jest na 62 mln nie licząc leasingow czyli realnie szybciutko wyzeruje zobowiązania. 205 mln gotówki w obrocie to już ogromna cześć obrotówki zyskując na opłatach. Wycena majątku trwałego i nieruchomosci inplus. Napływ taniego towaru zza granicy regulują dystrybutorzy narzucający odpowiednie marże, a mimo to wyciągający lepsze wyniki niż producenci krajowi. Po drodze dywidenda z silnym odcięciem ale mamy jeszcze na kapitale rezerwowym 30,3 mln zł czyli mocne szanse na zaliczkę na poczet przyszłej dywidendy. Dla mnie spółka sztos i powtarzam to od roku, i tu i ta tt :) pozdrawiam z mojej perspektywy