>> Tłumaczyć to oni mają się potencjalnym chętnym na PCR/ONE i zrobić wszystko żeby dowieźć deal, a nie pocieszać przestraszonych akcjonariuszy
Naprawdę myślisz, że list zarządu CDP jest wyłącznie do klientów? Zarząd CD bierze problem na klatę i pokazuje rozwiązania - klientom PS4 i akcjonariuszom.
Ja nie oczekuję tłumaczeń, ale czytelnej, AKTUALNEJ i jednakowej dla wszystkich informacji o stanie projektów, a patrząc na kurs i obroty mam obawę czy wszyscy wiemy to samo.
>> Jak komuś się to niepodoba, to niech lepiej sprzeda akcje, a nie oczekuje, że Ruta z Garsteckim będą mu się tłumaczyć co miesiąc jednocześnie zwiększając wartość jego akcji z 18 do 300+ PLN.
A dlaczego tak uważasz że mam mam sprzedać, a nie oczekiwać lepszego wg mnie działania zarządu? Jakiś argument poza "bo tak"? Nie o bieżącej wycenie akcji piszemy, ale o podejściu do informowania o stanie projektu, co jest podstawą do podejmowania decyzji przez akcjonariuszy. Chyba zupełnie inaczej postrzegam rolę zarządu w stosunku do akcjonariuszy niż Ty.