Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,31 zł , zmiana od tamtej pory: -74,59%

Re: Słowo na niedzielę

Dnia 2021-10-29 o godz. 09:40 ~Qbq napisał(a):
> Analityk, ale podajesz takie spektrum wejść …
> > A trzeba cis zdecydować.
> > Czyli gdybym dziś kupował po 4,20 to wg Ciebie nie warto? Trzeba czekać ci się będzie działo, bo może spadnie do 3zl, albo wzrośnie do 5 zł…
> > Czyli dla Ciebie rozsądnie będzie wejść dopiero jak wzrosną obroty i podejdzie pod 5zl? Bo inaczej możesz stracić jak spadnie do 3zl?
> > Dobrze to rozumiem?
> > Poczytam to jeszcze ze spokojem przy wykresie wieczorem, ale na razie ogólnie zastanawiam się nad Twoim sposobem rozumowania :)
> > W Twoim wariancie zabezpieczasz się przed stratami - potencjalny zjazd do 3zl, ale sporo tracisz w momencie wybicia bo kupujesz po 5zl.
> > Generalnie to tak jakbyś mocno zabezpieczał tyły chcąc zminimalizować straty, ale sporo tracisz ze zwyżki która może nastąpić … No i oczywiście masz kasę która możesz inwestować gdzie indziej aż potwierdzi się to na co czekasz na POZ.
> > Zyskujesz mniejsze ale pewne profity.
> > Mnie to jeszcze nie przekonuje - wybacz.
> > Wole jak KR zakupić i czekać, ewentualnie obmyślać strategie na sorzedaz-odkup w przypadku potencjalnego ruchu powrotnego.
> > Ciekawe podejście miał teraz mój adwersarz Idolek :) który sprzedał 50% i teraz odkupił.
> > Ja sądziłem ze nie spadniemy poniżej 4,80, ale zdarzyło się inaczej.
> > Wg mnie 4,20 to już aktualnie dół i niżej nie będzie - patrz zakupy Raubo i Fojt

Tylko Idolek troszkę przypomina B921:) piszę troszkę ponieważ pisał chyba o tym że faktycznie sprzedał powyżej 5 tylko napisał wtedy że jakiś mały pakiet , a niedawno pisał że sprzedał wtedy 50%:):):) także ten.....:)
A co do analityka to właśnie tak jak myślałem na konkretne pytanie odpowiada tak że wejdzie od 3 do 5,18 zł......

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 0,92% 1,09 2026-04-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.