LOL "... bardzo możliwe, że odpowiedzi na moje pytania już padły, ale niestety nie mam czasu, aby to wszystko czytać. dlatego też proszę o pomoc kogoś kto jest w stanie odpowiedzieć na moje pytania. zamierzam założyć sklep internetowy. jakich pozwoleń, dokumentów potrzebuję i gdzie można je zdobyć? jakie wiążą się z tym opłaty?"
Jak czytam takie posty to normalnie padam tu ze smiechu. Czlowieku jezeli nie masz czasu zeby przeczytac to kiedy znajdziesz czas zeby handlowac ? Jezeli nie potraficie trafic do informacji o ktore pytacie (a stron z odpowiedziami do waszych pytan jest ponad setka ) przez internet to jak chcecie prowadzic e-sklepy ??? Moze jeszcze za was wszystko porejestrowac poprowadzic a wy tylko bedziecie pieniazki liczyc ? LOL najpierw sie taki porejestruje a potem znow zaczyna meczyc - podajcie adresy hurtowni , podajcie adresy waszych klientow etc etc . Ludzie na tym wlasnie polega praca w swojej firmie ze wszystkiego musiscie sie sami dowiedziec a nie zamieczac pytaniami o gotowe rozwiazania innych. Mysz pytanie to albo google albo wizytwa w swoim US, ZUS, po drodze bedac na biezaco z nowowychodzacymi aktami prawnymi dotyczacymi prowadzenia waszej dzialalnosci.