Każdy z Unaico tylko mówi o inwestycji w pakiety.No coż jeśli z nich ma 10% to wpycha.
Ja polecam tworzenie swojej społecznosci na Sitetalk.
Wyliczyłem że możliwość zarobinia 10 euro to musisz mieć wszystkich zaproszonych w swojej strukturze osób od 13 lat minimum 600 szt.
Firma buduje zespół binarny struktury czyli 2x2.A więc jest grupa A i grupa B, czyli pod sobą dodajesz 2 osoby i td inni dodają.Tak tworzy sie społeczność ;)
Firma płaci osobie która darmo się rejestruje 5% ale ze słabszej jednej z grup pod Tobą.
Czyli masz grupę A i B, wszystkich osób masz 600, w grupe A masz 260 ludzi a w grupie B masz 340.Razem wychodzi 600 osób w społeczności SiteTalk.
Jak widzisz grupa A jest słabsza i za tą grupę dostajesz tylko te 5% jako darmowy uczestnik.
Załóżmy że w tej grupie A która wynosi 260 osób jest aktywnych tylko 200.Aktywny oznacza że w ciągu tygodnia przebywał powyżej jednej godziny zegarowej.Za tą osobę dostajesz 1 PKT czyli przelicznik 1 euro.Tak więc masz 200 osób aktywnych inaczej pisząc 200 euro z czego dostaniesz 5%.200 euro x 5% = 10 euro na twoim koncie.Te pieniądze jako darmowy uczestnik Sitetalk ponoć można tylko wydać na zakup produktów w Unaico.Jak się chce wybrać pieniądze to trzeba mieć 18 lat i pakiet wykupiony za 149 euro.
Wygląda na to że przy 1000 -cu społeczności wykupisz pierwszy pakiet za 149 euro,a później za 500 euro jak twój dochód przekroczy 500 euro tygodniowo itd.
Dziś pakiety promocyjne są po to by wpłacać kase z której firma sie utrzymuje zachęcając akcjami.Jak zarobisz w społeczności to wpłać na te akcje a tak nie !!! i trzymaj sie za kieszeń - ;)
Jestem Ciekaw co sie stanie jak wszyscy będą tak robić jak ja pisze.
Pewnie firma pójdzie z torbami albo wprowadzi płatne nasze konta na Sitetalk.