Trudno,zeby osoby, ktore sa zarejestrowane wyglaszaly negatywne opinie bo byloby to podcinaniem galezi na ktorej sie siedzi hehe.
Never mind, w koncu kazdy ma prawo dysponowac swoimi pieniedzmi jak chce, przeraza mnie tylko jak łatwo ludzie daja sie wmanewrowac w szybki biznes i jak chec zarobienia kasy w krotkim czasie przyslania im rozum.
Wlasciciele firmy Unaico to dwaj Norwegowie, ktorze byli rowniez wlascicielami firmy Enirgo, oskarzonej o nielegalne dzialani finansowe( piramide finansowa)
W Norwegii na rzadowej stronie Miisterstwa Finansow widnieje oficjalne ostrzezenie przed firma Unaico, ktora dziala na zasadze finansowej piramidy.
Zreszta ciekawe dlaczego firma nie ma siedziby w Norwegi tylko w Hong -Hongu?
( bo widocznie tam nie ma prawa zakazujacego finansowej piramidy)
Co to samej ideii site talk, ktora ma jakoby przewyzszyc facebooka, platforma site talk w porownaniu do fecebooka jest niedporacowana, nie wszystkie opcje dzialaja , ze nie wspomne juz o statusie jej "czlonkow", ktorych nie laczy nic poza pazerna checia zysku poprzez przyciagniecie kolejnych czlonkow haha.
Co to za spolecznosc?
T juz wole byc na facebooku i nie miec z tego finansowych, mizernych zreszta gratyfikacji , ale rzeczywiscie spotkac grono ciekawych ludzi niz na site talk , dostawac jakies marne grosze za aktywnosc nowych czlonkow( zreszta kto i jak weryfikuje ta "aktywnosc") i byc wsrod grona (sorry jesli kogos obraze ) burakow , ktorych jedynym celem jest zarabianie kasy.
Narazie jest ok, bo piramida jest stosunkowo swieza, ciekawa jestem co bedzie (jesli nic sie nie zmieni w wizerunku site talk ) gdy skoczy sie kasa na rolexy i prowizje , a opcje zaczna gwaltownie spadac.
Przeciez ta firma nic tak naprawde nie wytwarza, konsumuje tylko kapital wlozony przez czlonkow, a platforma site talk jest za cieniutka by generowala zyski na wiekszym poziomie niz wydatki.
Jesli ktos mnie przekona , ze tak nie jest tym, lepiej dla niego.
dziekuje za uwage i zapraszam do merytorycznej dyskusji.
> oczywiscie negatywne opinie wyrazaja tylko ci, co nie sa
> zarejestrowani w Unaico!
generalnie nie wiedza nic, a
> zabieraja glos - smiechu warte!!!
ja jestem od 4 miesiecy
> i zarobilam prawie 3000 euro! :)
karte master mam i kase
> moge sobie wyplacac! :)
oczywiscie polecam wszystkim
> chcacym szybko zarobic! :)
Dnia 2011-04-02 o godz. 00:56 ~gosc napisał(a):
> oczywiscie negatywne opinie wyrazaja tylko ci, co nie sa