Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: sitetalk unaico

ludzie, proszę... czasami nikogo nie obchodzą wasze wyssane z palca opinie, bo nie mają one odbicia w rzeczywistości. Wydaje Ci się, że maksymalnie można wyciagnąć z tego maksymalnie 20%? Na jakiej podstawie Ci się tak wydaje? Wiesz w ogóle jak dokładnie funkcjonuje ta firma? Czemu Twoja znajoma żałuje? Straciła kasę na opcjach? -to akurat niemożliwe... innej możliwosci do żałowania nie ma- wszystko inne jest za darmo. Nie ma czegoś takiego jak Opłaty za wykupienie pakietu. Za 2000 euro wykupisz teraz opcji za 1250 euro i nikt sie z tym nie kryje... za to dodatkowo masz dużo bonusów które przewyzszają wartość tych 750 "brakujących euro" Ilość opcji nie może byc nieograniczona dlatego stopniowo zmniejszana jest ich ilość do sprzedania. Ja byłem jednym z pierwszych w polsce którzy w to weszli... zysk ponad 350% niestety niedawno potrzebowałem kasy i odsprzedałem część opcji, część wymieniłem w unaico na kase i wypłaciłem normalnie z bankomatu przez kare Towah. A Towah nie jest bankiem- nie wiem kto Ci tak powiedział... oni na stronie maja napisane, że nie sa bankiem. Konta, karty płatnicze nie tylko banki mogą tworzyć- provident, skoki- to instytucje pozabankowe a oferują też takie rzeczy. Teraz nawet Open Finance ma takie cos w swojej ofercie.. wypuścili nawet karty kredytowe, nie jakiegoś banku tylko karty Open Finance..

Tam kazdy znajdzie coś dla siebie- można używać tylko portalu, można robić zakupy, pograć, ale i zainwestować... teraz doszła nowa możliwość zarobkowania- za aktywnosc uzytkowników których zaprosiłeś- nie musisz nawet kasy w to pchać a ten portal i tak wygeneruje CI kasę za która kupisz namacalną rzecz... ale oczywiscie do wszystkiego zawsze znajdą się sceptycy. Jedna prośba tylko- zanim cos pochopnie napiszecie to pomyślcie 2 razy i nie wydawajcie opinii wyssanych z palca, które nie są prawdą