Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: sitetalk unaico

Witam. Zainwestowałem w pakiet złoty za 2000 euro na poczatku września zeszłego roku. Wtedy jeszcze na opcje wykorzystanych było 1500,a reszta prowizje. Wciagnąłem w to kolege po trzech tygodniach i On miał już na opcje przeznacznych 1250,a jak jest teraz ,to szczerze nie wiem. Sceptyczny byłem od początku,ale kto nie ryzykuje... Na dzień dzisiejszy wartość mojego portfela po ostatnim splicie wynosi ok.3800 euro. Na początku bałem się jak będzie z wypłaceniem kasy,ale mam konto w Towah Bank,a także otrzymałem kartę mastercard. Na próbę wypłaciłem 150 euro i po tygodniu miałem na koncie w Towah Bank, a po kolejnym na swoim koncie w Polskim banku,więc się podjarałem,bo to działa. Karty jeszcze nie sprawdzałem. Jest jedna rzecz ,która jednak mnie zastanawia i mam obawy. Otóż po wykupieniu opcji na przyszłe akcje,nie wszystkie opcje są od razu dostępne. Część jest zdeponowana,więc nie można ich sprzedać,ale są podane terminy kiedy zostaną uwolnione,choć po splicie znów się przesuneły. I to mnie czasem zastanawia :) Ogólnie wydaje się,że to świetny interes. W ciągu 7msc powiększyłem swój portfel o prawie 2500 Euro!!! Nieźle to wygląda. Pozdrawiam! Ps. Ktoś chciałby o coś zapytać chętnie odpowiem. Nr gg 637261