Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  37,30 zł , zmiana od tamtej pory: 23,59%

Re: Sianka bedzie jeszcze na 5 lat....

Dokładnie tak sąd uprzedził mnie o konsekwencjach decyzji podtrzymania roszczenia unieważnienia kredytu zniechęcał straszył odległymi terminami że ma już zapchane do 2026 r że sprawa może ciągnąć się latami że może zapaść decyzja zatrzymania która polega na tym że ty zwracasz kapitał i dopiero bank oddaje ci kasę. Sugerował żeby dogadać się z bankiem w drodze ugody. Podjąłem taką próbę absolutnie o tym nie przekonany proponując wyzerowanie salda zadłużenia. Bank zaproponował zmniejszenie salda zadłużenia do wys 20tys zł czego absolutnie nie rozważałem. A dziś po wyroku mam do zwrotu ok 40tys zł z czego Votum otrzyma ok 10tys. W 2018 jak podpisywałem umowę istniały trzy warianty pierwszy płacisz za podpisanie umowy 3400zł i 25% od środków uzyskanych korzyści ten wybrałem kolejne różniły się tym że przy podpisaniu umowy płacisz więcej a obniżany był procent uzyskanych korzyści. Dopiero chyba w 2020 pojawił się aneks który zamieniał zapis uzyskanych korzyści na 8% wartości zaciągniętego kredytu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOTUM -1,28% 46,10 2025-11-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.