Czy już brac to nie wiem....ja bym razczej poczekał na Sygnaly odwracania terendu spadkowego..na wyrazne impulsy ze ...Cos zaczyna sie zmieniac...na coś pozytywnego....na Kursie spolki....i ze ta kiepska sytuacja kursowa z ostatnich 2 lat przechodzi do lamusa.....---mowie o 11 bit...
Ale ...fgaktycznie ...Spolka jest Godna uwagi....i obserwacji..i rozpatzrenia ..zainwestowania jakies czesci swego portfela...Byc moze takim ipulsem bedzie pokazanie tajemniczego projektu 11 BIt na summer Game fest 2026 ....a moze wczesnij...bo bedzie to wynikało z AT....w kazdym razie 11 bit moze miec potencjal do sporych zwyzek w kolejnych latach .....jesli mocno wyciagneli lekcje z tych straconych wieluwiuelu lat od Moemntu wypuszczenia FP1 w 2018 roku ....i ze faktycznie teraz mocnoi przyspiesza i beda robili BADANIE RYNKU....CZEGO OCZEKUJA GRACZE....bo co jak co ale z TWOM...i FP..wstzrelili sie bardzo ladnie w oczekiwania graczy....zlwaszcza z TWOM....ktorego Budzet wynosiil 2 MLN PLN....gra byla Niszowa...ale jednoczesnie NIETUZINKOWA>..i BARDZO CIEKAWA....STEAM jescze tak nie rozpowszechniony...a ONI DALI RADE....co zbudowalo fundamenty spolki TAK...maja teraz 160 M PLn przychodow..maja 100 M + PLN w kasie spolki..robia Kilka projektow na raz....i pomimo odpisow i innych historii potrafili w 2025 roku miec Cash flow operacyjny na poziomie prawie 65 M PLN....i w dodatku maja swoj nie maly Biurowiec na niedaleko Dworca wschodniego.....i tak sie rozbudowala spolka dzieki GROM....spolka ktora w 2011 roku robila IPO po 1.98 PLN..za akcje a jej Wycena wynosila 2 MLN PLN....po 15 LATACH samej kapuchy maja 100 M PLn...a aktywa wyceniaja na 270 M PLN.....DOBNRA spolka...Ktora jednak w ostatnich latach popelnila Mnostwo bledow...za ktore rynek ja skarcil....ALE ...JAk mowisz to moze byc CIEkawy TEMAT....na przyslosc....bo kursy Na gieldzie to czesto OSCYLACJE....od pzrewartosciowania do NIedawartosciowania.....i na tych OScylacjach ..... zarabia sie lub traci Pieniadze....
HEJ......