Nie wypowiadam się, bo to wróżenie z fusów. Wiem tylko, że wycena jest śmieszna, spółka wyprowadzona na prostą i że jak spadnie poniżej 0.9, to będę znowu dobierać. Wydaje mi się, że trudno będzie zrobić dużą krzywdę mniejszościowym, co jeszcze bardziej zachęca do kupna. Jak wyzej pisane, każdy dodruk akcji, to przekroczenie progu 90%. Nie znam dokładnie prawa i nie wiem, czy Izaki może dodrukować i ogłosić wezwanie, czy też musi ogłosić wezwanie, ale w obu przypadkach, nic złego się nie stanie.
Jak będzie chciał zrobić kolejne IPO na innej giełdzie, to podejdzie pod cenę z IPO, czyli kilkaset procent wyżej.
Jak nic się nie stanie, to co roku będzie wzrastała wartość spółki, nawet jak pobiorą swoje zawyżone wynagrodzenie i będzie wzrastała o kilka milionów euro, co jest połową dzisiejszej kapitalizacji.
Jeżeli macie pomysł, gdzie tkwią zagrożenia, z chęcią posłucham, bo sam jestem laikiem. Dla mnie od tego roku małe ryzyko i duży potencjał, chociaż tak jak pisałem, siedziałem tu i dobierałem poniżej 0.9, gdy był duże ryzyko i potencjał.
Tutaj jest fajnie bo nie uprawia się hazardu. Problemem jest FF.