AS były takie spółki, w których podmioty i osoby skupujące lub sprzedające akcje moderowały forum same lub przez zaprzyjaźnioną agencję PR-ową lub kancelarię prawną. Nie tyle ich wpisy kreowały kurs, co ich wpisy uzasadniały oczywistości, szlachetne zamiary, i niewidzalną rękę rynku.
Nie wdaję się z Tobą w polemikę o kreskach AT, ale pozwól, że zostanę przy swoim, bo jednego sk... syna skazałem w procesie karnym za takie manewry. Możesz wierzyć lub nie, nie obchodzi mnie to, ale inni czytelnicy forum powinni wiedzieć, że takie numery się zdarzają na GPW a zachowanie kursu NEWAGU oraz pełne frazesów usprawiedliwianie zachowania kursu meandrującego poniżej IPO pasuje jak ulał do tamtej sprawy.
PS Kurs zwalono i podano link do jednej z lokalnych gazet jaku uzasadnienie tego ruchu. Pisałem, ze zmniejszenie zatrudnienia to zmniejszanie kosztów = lepszy wynik. Ale i to wyśmiano.
AS skoro myślisz logicznie, to uprzejmie proszę o konsekwencję. Jak jesteś konsekwentny w zakresie inwestowania, to nadal pozostajesz naiwny w zakresie otoczenia tej spółki.