Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: sales, co k... z tym walnym ?

Właśnie o tym piszę. To nie żarty. A te "......................" nie chcę pisać dosadnie, o za to grozi odpowiedzialność karna" niech działają. Na razie obserwujmy uważnie. ALe w to ich "dobro akcjonariuszy" nie wierzę od dawna". Samo naruszenie praw autorskich przy zdjęciu na stronie też jest karalne, bo wprowadza w błąd (i to wielki). Te długi za transport, akcje dla "cypryjskich funduszy", "współpraca z Vattenfallem", sprawa sądowa tego dotycząca (jaka sygnatura i przed jakim sądem się toczy???? - pisali w którymś z raportów, że oczekują pozytywnego rozwiązania tej sprawy w ... 2013r.).

Wiem, że to NC. Ale to nie stoisko z pietruszką, a spółka akcyjna. "Gazela" hahahahahaha. A to zobowiązuje, ktoś czuwa nad tym rynkiem, ktoś dopuszcza spółki i ktoś DOPIERO teraz się obudził???? TO pole działania właśnie dla odpowiednich instytucji.

Na razie czekam. Czekajmy. Ale droga prawna jak najbardziej jest realna i możliwa. Albo wyjaśnią wiele spraw, opublikują tę śmieszną opinię (chyba, że jej nie ma - wcale bym się nie zdziwił) - albo odpowiedzialność cywilna i karna.

Niektórzy ich nazywają .. "pan krawczyk". Na pana, trzeba mieć wygląd i wykształcenie, a jakie są realia - widać. Wygląd... mhm... nie mnie oceniać - niestety każdy widzi, a "wykształcenie"..... ? Mhm... gdyby było wyższe - pochwaliliby się. Nie dało rady chyba skończyć i uzupełnić, bo trochę trudu trzeba i zdolności do tego.

Taki "prezes" i "dyrektor" z czerwonowłosego, jak z koziej.... d... trąba. W normalnie funkcjonującej instytucji i nie założonej przez tatusia byłby może kierowcą. DO tego się może nadaje.

Ja na razie czekam, ale patrzę im na łapy.

Jakby coś spotkanie w Warszawie jak najbardziej realne. Ja jestem ZA. Na tzw. "walne" nie ma co jechać bo i tak mają większość. Patrzmy co zrobią i analizujmy zgodność tych działań z prawem, bo na razie są z tym dość "kulawo".... .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.