Kate - piękny tekst. Jakby został wzięty z jakiejś coachowej przemowy. Konkretów co prawda żadnych, no ale gadka motywacyjna pierwsza klasa. Od razu poczułem, że trzeba zakasać rękawy i pomóc spółce;)
Ferdek przynajmniej operuje od czasu do czasu jakimiś danymi więc można podyskutować żeby mu wytknąć mu manipulację, a takie nawoływanie do wzrostów na pewno jest bardzo produktywne i pomoże spółce rosnąć. Ja już poczułem wiatr zmian - na pewno od poniedziałku napłynie zielona fala po takim apelu:)
P.S.
Tak dla pewności napiszę, że to był sarkazm. Nie wiem po co pisać takie gadki motywacyjne, bo to już w ogóle nie ma wpływu na nikogo:)
Ja sobie piszę z Ferdkiem dla rozrywki już od kilku lat - jak coś tam akurat śmiesznego i dziwnego napisze to mu odpowiem. Akurat mam pakiet pod kółka i żelazny pod większe wzrosty, więc czy tam mam spadki czy wzrosty, to nie ma aż takiego znaczenia. Jak ktoś siedzi tutaj od 21-22 groszy, to miał jednak swój moment - było do wyjęcia ponad 100%, o mniejszych kółkach już nie wspomnę.
No a jak ktoś wszedł w okolicach 35-40 groszy, to pewnie swoje odstoi w kolejce - za łatwo tutaj zbić kurs pod kolejne 15-20% kółko. Dopiero jak pojawi się info o uruchomieniu produkcji, to coś ruszy.