Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,38 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Sąd po prostu uratował spółkę przed upadkiem

Kate - piękny tekst. Jakby został wzięty z jakiejś coachowej przemowy. Konkretów co prawda żadnych, no ale gadka motywacyjna pierwsza klasa. Od razu poczułem, że trzeba zakasać rękawy i pomóc spółce;)

Ferdek przynajmniej operuje od czasu do czasu jakimiś danymi więc można podyskutować żeby mu wytknąć mu manipulację, a takie nawoływanie do wzrostów na pewno jest bardzo produktywne i pomoże spółce rosnąć. Ja już poczułem wiatr zmian - na pewno od poniedziałku napłynie zielona fala po takim apelu:)

P.S.
Tak dla pewności napiszę, że to był sarkazm. Nie wiem po co pisać takie gadki motywacyjne, bo to już w ogóle nie ma wpływu na nikogo:)

Ja sobie piszę z Ferdkiem dla rozrywki już od kilku lat - jak coś tam akurat śmiesznego i dziwnego napisze to mu odpowiem. Akurat mam pakiet pod kółka i żelazny pod większe wzrosty, więc czy tam mam spadki czy wzrosty, to nie ma aż takiego znaczenia. Jak ktoś siedzi tutaj od 21-22 groszy, to miał jednak swój moment - było do wyjęcia ponad 100%, o mniejszych kółkach już nie wspomnę.

No a jak ktoś wszedł w okolicach 35-40 groszy, to pewnie swoje odstoi w kolejce - za łatwo tutaj zbić kurs pod kolejne 15-20% kółko. Dopiero jak pojawi się info o uruchomieniu produkcji, to coś ruszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AIRWAY 0,53% 0,38 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.