Jestem z Ciebie dumny, mógłbyś pracować u Vateusza. Powiadasz 16 mln za 2022 bez rządowego kontraktu w dodatku powtarzalne ? Czyli po umorzeniu ok 4 zł na akcję, no to nijak to się ma do wyceny i rekomendacji BOS, bo nawet oni konserwatywnie założyli okolice 36 a w tych inflacyjno-wojennych warunkach jak nic 50 należy się za tak perspektywiczną spółkę. No, ale trzeba przestać KŁAMAĆ !! I i bajki pisać w raportach oraz w ESPI. Każdy wie, że w kasynie można zrobić wszystko z kursem danej spółki, ale przecież Zarząd BMX i RN to nobliwi, a może i świątobliwi ludzie. Jak trzeba było wejść do s80 to i obroty się zrobiły i brak pandemii nie przeszkadzał, żeby kurs był w okolicy 31, a teraz raptem spadający nóż na 25 ??? Z pewnością nie jest to manipulacja na zlecenie przyjaciół królika, absolutnie nie, rodzina królika to sami święci i uczciwi ludzie. Oni z pewnością w zeszłym roku jak sztucznie zdołowany kurs zaczął ni z gruszki ni z pietruszki rosnąć z 18 w górę, na kilka dni przed ESPI o skupie, absolutnie nic nie wiedzieli. Jestem o tym przekonany. Mam jednak nadzieję, że na WZ nie wszyscy będą jednakowo przekonani. P.S. 50 groszy dywidendy, lepiej niech zostanie na dodatki paliwowe dla Prezesa oraz na bilety i hotele podczas podróży do Dubaju, z których miały być cuda na kiju.